Limburgse Pool Biljart Federatie
Nieuws


jan
01

Tussentijdse ledenvergadering seizoen 2016-17


Beste poolvrienden,

Ten eerste wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en dat jullie veel poolplezier hebben in 2017.

De competitie is juist halverwege gepasseerd en zoals in het begin van het jaar besproken doen we ook nu een tussentijdse evaluatievergadering. Deze zal doorgaan op vrijdag 13 januari 2017 in poolclub Nine Ball te Leopoldsburg om 20u. Wij hadden jullie daar dan ook graag verwelkomt voor sommige zaken te bespreken die wij wel belangrijk vinden om nogmaals aan te halen.
Ook willen wij al eens uitzien naar eventuele veranderingen voor het seizoen 2017-18.

Punten die wij zeker eens willen aanhalen op deze vergadering zijn voornamelijk het verplaatsen van wedstrijden, 9-ball break, races tot 7 of 6, Beker van Limburg en eventuele nieuwigheden die Nationaal op til staan.

Ook zijn we bezig met cuescore om de LK's (en andere tornooien) eventueel via daar te laten verlopen, het eerst volgende LK (10-ball op 22/01/2017 te Zonhoven) is reeds terug te vinden op deze site en inschrijven hiervoor kan via daar.
Link:

https://cuescore.com/…/Limburgs+Kampioenschap+10-ba…/1252808

Op de dag zelf inschrijven is zoals altijd nog mogelijk, maar later meer hier over.

Niet vergeten dat het deze week de 2de ronde van de Beker van Limburg is, dus best eventjes checken waar en wanneer jullie moeten spelen.

http://www.lpbf.be/tournament.php?tournament=26

Daar wij veel belang hechten aan jullie feedback zouden wij het appreciëren dat er minstens 1 iemand (meerdere mag ook) van elke club aanwezig is op de de tussentijdse evaluatievergadering op vrijdag 13 januari 2017 om 20u te Nine Ball, Jacoletstraat 8 3970 Leopoldsburg.

Mvg,

Namens het bestuur

Bjorn
Secretaris LPBF vzw




Alle nieuws tonen...
Apycom jQuery Menus