Limburgse Pool Biljart Federatie
Nieuws


aug
31

Startvergadering Seizoen 2017-2018


Startvergadering Seizoen 2017-2018

Beste competitiespelers,
Vrienden van de gekleurde en gestreepte ballen,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en zoals gewoonlijk houden wij dan ook onze jaarlijkse startvergadering, waar wij jullie dan ook vriendelijk willen voor uitnodigen.
De startvergadering zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 8 september 2017 in poolclub Black Ball te Maasmechelen, Rijksweg 360.
Aanvangsuur is zoals altijd 20u.
De inhoud van deze vergadering is verwelkomingswoordje door onze voorzitter, voorstelling nieuw bestuur, de wijzigingen ten op zichte van vorig seizoen, bekerloting en varia . 
Daar wij altijd een luisterend oor hebben voor nieuwe ideeën of opmerkingen, gaan wij er al meteen eentje tot uitvoering brengen die op de jaarlijkse afsluitvergadering vorig seizoen in de bonaparte is goedgekeurd door alle aanwezige clubs, nl. dat er vanaf dit seizoen een verplichte aanwezigheid is van ten minste 1 persoon van iedere club op de ledenvergaderingen. Opmerking hierbij is dat de bestuursleden niet meetellen als aanwezig lid. 
Dus hiermee zijnde zien wij jullie, of toch ten minste 1 persoon van iedere club, graag verschijnen vrijdag 8 september om 20u in Maasmechelen.

Namens het Bestuur,

Bjorn 
Secretaris LPBFvzw.

PS. Zal nog eens horen met onze voorzitter of hij er ook eentje of twee wilt opdoen op de vergadering




Alle nieuws tonen...
Apycom jQuery Menus