Limburgse Pool Biljart Federatie
Nieuws


nov
28

Aanpassing competitie i.v.m. sluitingsuur 23u


Beste LPBF-leden,

De nieuwe corona maatregelen maken het ons niet gemakkelijk met het sluitingsuur van 23u.

Met nog 3 wedstrijden op het programma (1x beker, 2x competitie) tot aan de “winterstop”, hadden wij de volgende aanpassingen in gedachten om niet in de problemen te komen met het sluitingsuur van 23u en niet aan de races te komen.

-        Aanvangsuur vervroegen 19u30. (Niemand die jullie tegenhoudt om eventueel nog vroeger te beginnen als dit praktisch mogelijk is met familiale of werkomstandigheden, maar dit moeten jullie onderling regelen).

-        Een derde tafel in gebruik nemen, indien mogelijk en mits akkoord van de zaakvoerder.

-        Indien het onmogelijk is om een derde tafel in gebruik te nemen stellen wij voor om de wedstrijd om te draaien indien op de andere locatie 3 tafels kunnen/mogen gebruikt worden of de wedstrijd uit te stellen.

-        Volgende zaakvoerders hebben reeds een akkoord gegeven om gebruik te maken van een derde tafel, Bonaparte en Biljart Lounge. Van de andere zijn we nog wachtend op antwoord.

 

Indien er ploegen zijn die kiezen om tijdelijk hun wedstrijden uit te stellen, gelieve ons dan te per mail (bestuur@lpbf.be) te informeren welke wedstrijden uitgesteld worden en de tegenpartij op de hoogte te brengen (liefst zo snel mogelijk). Zodra jullie onderling een nieuwe speeldatum overeengekomen zijn, gelieve ons dan ook in te lichten zodat wij de kalender aanpassen om enige misverstanden te vermijden.

Zoals iedereen volgen wij ook de nodige adviezen/maatregelen van de overheid en indien nodig kunnen we nog bijsturen tegen de herstart in januari.

Laat ons allen hopen dat tegen de herstart in januari we terug onder normale omstandigheden kunnen aanvangen.

Mvg,

BjornAlle nieuws tonen...
Apycom jQuery Menus