Limburgse Pool Biljart Federatie

Welkom op de nieuwe LPBF site!


Welkom op de website van de LPBF. De Limburgse Pool Biljart Federatie. 

De LPBF staat in voor de organisatie van de pool biljart competitie in de regio Limburg, onder de vleugel van de Vlaamse Pool Biljart Federatie, die aangesloten is bij de BPBF (Belgian Pool Billiard Federation vzw). 
De BPBF is erkent door de EPBF (European Pocket Billiard Federation) waardoor onze aangesloten spelers kunnen deelnemen aan oa Europese Kampioenschappen, en onze regio mag er fier op zijn dat wij meerdere afvaardigingen hebben, waaronder Serge Das (2x zilvere medialle Eurotour 2011), Pascal Budo (3de plaats Europees Kampioenschap Veteranen 8-ball 2011) & Johny Vanrijkel (Europees Vice-Kampioen Veteranen 8-ball 2007). 

In het verleden speelde ook Stephen Lammens (Europees Kampioen Junioren 8-ball 2007) mee in onze competitie. In 2011 won het veteranen Team Belgium ook een bronzen medialle op het europees kampioenschap. In dit team speelde limburgse Pascal Budo en Johny Vanrijkel. Deze stunt deden ze nog eens over in 2012.

De LPBF staat ook in voor de promotie van het pool biljart in onze regio, waardoor je op deze website niet alleen informatie vindt over de competitie! Meteen doen wij een oproep naar iedereen die maar een pooltafel weet staan, om ons dat te melden zodoende wij het adres op onze website kunnen plaatsen! Op deze manier hopen wij volledig Limburg aan het poolen te krijgen!

Langs deze weg willen wij onze partners nog eventjes extra bedanken voor hun steun. Thanx!

Mochten er vragen zijn dan kunnen die altijd aan ons bestuur gesteld worden. De gegevens vind je bij contact.

Onze sponsors


Apycom jQuery Menus